Milojević: Ja sam rekao jednom prilikom da prelazni rok traje 24 sata dnevno, 12 meseci u godini

> 12:40

Još dva kola do kraja Super lige, Crvena zvezda je titulu osvojila i sada ide u goste Vojvodini, koja je poslednja u plej-of grupi i nema šta da izgubi.

Bufon pod istragom UEFE

Za poslednje kolo je zakazana proslava titule, a pre tog slavlja se igra meč u Novom Sadu, rezultatski potpuno nebitan za oba tima, ali bitan za trenera Vladana Milojevića.

"Očekuje nas još jedan derbi, bez obzira što nema rezultatski karakter, ali ima takmičarski. Vojvodina zaslužuje bolju poziciju na tabeli, ali bez obzira na sve, igraju pred svojim navijačima i sigurno će imati motiva. To se pokazalo i pre neku utakmicu, kada su pobedili Partizan. Neće im nedostajati takmičarskog karaktera", rekao je Vladan Milojević na konferenciji na koju je došao samo jedan novinar.

Zvezda sezonu počela pre skoro 11 meseci, ostvarila je svoj cilj, koliko će vama biti teško da pomirite trenerski zahtev da se igra na maksimumu i ljudsko razumevanje za umor i odsustvo motiva kod vaših igrača?

"Ne sme da bude opuštanja, to ne dozvoljavam, ali razumem šta me pitate. Prevashodno, ne treba da bude opuštanja jer ne bih voleo da bude problema što se tiče povreda. Uvek morate da nađete motiv, svaka utakmica je bitna. Ovde ne postoji opuštanje, niko ne sme da se opušta. Baš sam prezadovoljan njihovim radom na treningu. i u ovakvim uslovima treba da budemo veliki, to me izuzetno raduje i nadam se da ćemo do kraja prvenstva ostati takvi", rekao je Milojević.

On je kazao da očekuje dobru utakmicu, ali da ne zna kakva će situacija biti sa sastavom.

"Sigurno nećemo moći da računamo na Babića, koji ima kartone. Imamo par problema sa igračima. Danas očekujem da dobijemo konačnu dozvolu lekara, pa ćemo videti. Možda će ovo biti prilika za igrače koji nisu do sada imali toliko prostora, ne znam da li ćemo početi sa njima ili će to biti u toku utakmice. Nas očekuje jedna dobra utakmica. Uvek je lepo igrati na 'Karađorđu', pred novosadskom publikom", rekao je Milojević.

Ovo prvenstvo je rezultatski završeno, ali mediji su već počeli sa transfer kombinacijama i nagađanjem sa imenima. Da li ste vi uključeni u to ili se bavite samo ovom sezonom?

"Ja sam rekao jednom prilikom da prelazni rok traje 24 sata dnevno, 12 meseci u godini. Imamo svoje planove, imali smo ih i pre ovoga, imaćemo ih i posle. Ja sam u ovom trenutku fokusiran na tim, da završimo sezonu na najbolji način. Sportski direktor Mrkela radi punom parom, u stalnon smo kontaktku.

Svašta će da se piše, mnogo imena će da defiluje, ima mnogo stvari koje će prolaziti u ovom prelaznom roku. Najlepše je kad se on završi. Ja se ne bavim mnogo tim, znam šta hoću, imamo svoje mete. Nekad ne zavisi mnogo od nas, ima mnogo faktora koji će uticati na nas. Imamo dovoljno vremena i igrači da se odmore, a to ćemo u hodu da napravimo na najbolji mogući način
", rekao je Vladan Milojević.

JOŠ SPORTA:

Island već sada zna tim za Rusiju

Voždovac želi da ulovi Partizan

Barsa ulaže u budućnost

Lekić: Ovo je poslednja šansa da nešto uradimo