Čelnici novog šampiona produžili saradnju sa trenerom još dve godine

Milojević i Zvezda ruku pod ruku do 2020!

> 16:15

Trener fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Milojević produžiće ugovor na još dve godine, objavio je danas šampion Srbije.

Balkanski humor Zlatana Ibrahimovića

- Lepe vesti stižu za sve navijače Crvene zvezde koji su s nestrpljenjem očekivali epilog razgovora šefa struke Vladana Milojevića i uprave kluba - navodi se u saopštenju.

Milojević je letos preuzeo Crvenu zvezdu i potpisao ugovor do kraja sezone, a prethodnih meseci se često postavljalo pitanje da li će ostati i naredne u klubu. Kako je objavljeno, postignut je dogovor o produžetku saradnje, a zvanična promocija biće održana sledeće nedelje.

- Tako će Crvena zvezda i Vladan Milojević pokušati da nastave započeto u aktuelnoj sezoni, i nadamo se uspešno sarađivati i narednih godina - dodaje se u saopštenju.

Milojević je osvojio titulu šampiona Srbije sa Zvezdom, dok je u Ligi Evropa stigao do šesnaestine finala.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je da je dogovorom o produžetku ugovora s trenerom Vladanom Milojevićem završen veliki posao.

- Završili smo veliki posao. Ovim potezom doneli smo stabilnost klubu na svim nivoima. Pred nama je stvaranje novog šampionskog tima sa starim trenerom, što je izuzetno značajno - naveo je Terzić u izjavi dostavljenoj novinarima.

Milojević će sa Crvenom zvezdom potpisati novi, dvogodišnji ugovor i nastaviće da trenira šampionsku ekipu. Crvena zvezda je nedavno osvojila svoju 28. titulu šampiona Srbije, a Milojević je ove sezone predvodio tim i do plasmana u šesnaestinu finala Lige Evropa.

JOŠ SPORTA:

Klop nudi 60 miliona bivšem klubu za pojačanje

Iz revolta ili visprenosti, Spartak sa omladincima protiv Zvezde

Pantela bi voleo meč Nemačke i Srbije na SP

Borusija predstavila nove domaćinske dresove