Trener Voždovca očekuje neizvesnost sa Čukom

> 11:04

Danas od 18 časova na Banovom brdu igraju Čukarički i Voždovac.

Iz revolta ili visprenosti, Spartak sa omladincima protiv Zvezde

"Mislim da nas očekuje ponovo jedan neizvestan duel. Pokušaćemo da igramo dobro, napravimo pozitivan rezultat i da stvorimo uslove da ponovo neko od mlađih igrača bljesne i da predstavi sebe i klub u što boljem svetlu", rekao je Miloš Veselinović, strateg Voždovca.

Na prethodnom susretu nije bilo golova. 

"Sigurno neće biti lako. Čukarički je u dobroj formi, biće jači za Bogosavca i Mudrinskog, tako da nas čeka dobra i neizvesna utakmica, ali verujemo u našu dobru igru i pozitivan rezultat", kazao je trener Voždovca. 

Veselinović je istakao da su se fudbaleri Voždovca potrudili da što pre zaborave prethodnu utakmicu sa Radničkim i misli usmere na Čukarički. 

Filip Stuparević neće igrati zbog povrede, a Miloš Mihajlov suspenzije zbog parnih kartona, dok su svi ostali u konkurenciji za sastav. 

Fudbaler Voždovca Zoran Milutinović rekao je da je Čukarički veoma odlična, dobra organizovana i agresivna ekipa. 

"Dobro smo radili i pripremali se za duel sa njima. Neće sigurno biti lako, moramo biti na visokom nivou svih 90 minuta. Svaku utakmicu želimo da igramo što bolje, ali i da pobedimo, te nema razloga da i u ovoj ne bude tako. Pružićemo sve od sebe da izvučemo dobar rezultat", rekao je Milutinović. 

JOŠ SPORTA:

Rondo 21 put povezao saigrače za pobedu nad GSW

Jaja Ture napušta Siti nakon 8 godina

Klop nudi 60 miliona bivšem klubu za pojačanje

Potcenjivački mentalitet