Iz revolta ili visprenosti, Spartak sa omladincima protiv Zvezde

> 10:39

Novi slučaj u superligaškom fudbalu koji će baciti senku na regularnost ovog takmičenja, a primera u ovoj sezoni bilo je bezbroj.

Prosečne cene jedne NBA ulaznice po timovima

Subotički Spartak odlučio je da večerašnju utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu odigra bez igrača kojima preti suspenzija zbog četiri žuta kartona, a šansu će da dobiju igrači sa manjom minutažom i pojedinci iz omladinske škole.

"Kad smo videli da će (ne)pravdu da deli Bojan Nikolić, a poučeni smo iskustvom sa utakmica u Ivanjici i u Subotici na utakmici protiv Vojvodine, kad je delio kartone igračima koji su samo prošli pored njega, odlučili smo da ne rizikujemo. U timu neće biti Nikolića, Čečarića, golmana Ostojića i Torbice jer svima preti suspenzija ukoliko budu dobili javnu opomenu", izjavio je sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski za MONDO

On je rekao da je razlog za ovakvu odluku meč narednog kola protiv Radničkog u Subotici.

"Utakmica protiv Nišlija za nas je najvažnija i ne želimo da u duelu sa šampionom izgubimo igrače za presudan okršaj. Možda je mogao na teren i roviti Mile Savković, ali bolje je da i njega odmorimo", dodao je Dunđerski, najavivši da će šansu protiv Zvezde dobiti igrači sa manjom minutažom i oni iz omladinskog pogona.

JOŠ SPORTA:

Rondo 21 put povezao saigrače za pobedu nad GSW

Jaja Ture napušta Siti nakon 8 godina

Murinjo da odgovor na pitanje zašto uvek Lukaku

Klop nudi 60 miliona bivšem klubu za pojačanje