Saša Ilić spreman za novu ulogu?

> 17:58

Ilić je u najvećem delu svoje karijere proveo u Partizanu u kome je za to vreme oborio mnoge rekorde. 

Troicki napokon pobedio!

Sada, sa punih 40 godina, dolazi vreme za fudbalsku ''penziju'', ali i za novi početak - u upravi Partizana.

Spekulisalo se nedavno da bi Ilić mogao da zameni Ivicu Ilieva na mestu sportskog direktora, ali čelnici Partizana imaju drugačiji plan sa još uvek aktuelnim kapitenom.

Povodom ovoga se oglasio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić u izjavi za "Kurir".

''Odbor za hitna pitanja mi je naložio da formulišem u statutarnom smislu delatnost koja će preći u nadležnost Saše Ilića kada završi karijeru. Sada već sa sigurnošću mogu da kažem da će naš kapiten imati široka ovlašćenja u bavljenju sportskim pitanjima i biti u tesnoj vezi sa sportskim direktorom i Odborom za hitna pitanja. Drugim rečima, biće uključen u rad najužeg dela rukovodstva'', istakao je Vuletić.

On je dodao i da će Ilić dobiti ''respektabilnu ponudu'', što je i zaslužio posle svega što je kao igrač doneo klubu iz Humske.

Ali, ono što je već sada jasno, to je da ni Iliću, ni Ilievu neće biti nimalo lako tokom leta, jer navijači očekuju značajnu rekonstrukciju tima za narednu sezonu, uz plasman u grupnu fazu Lige Evrope i ravnopravnu borbu sa Zvezdom za trofeje. Takođe navijači žele da se ne ponove greške i u prelaznom roku kao što se to desilo prošlog leta. 

Kako će se Ilić snaći u tome još ćemo videti.

JOŠ SPORTA:

Delijama 40 kilometara nije puno! (VIDEO)

Završava karijeru a tek sada ostvaruje svoje snove! (VIDEO)

Đukić razočaran: Neregularna sezone, nismo imali kontinuitet

Šta kažete na novu garnituru Arsenalovih dresova?