Strelac za crno-bele u Novom Sadu o novom porazu

Janković: Morali smo da iskoristimo šanse, a pretpostavljam da je Mažić znao šta radi

> 12:45

Fudbaler Partizana Marko Janković rekao je danas da je njegova ekipa u utakmici protiv Vojvodine morala da iskoristi prilike koje su joj se ukazale i dodao da se ne obazire mnogo na komentare javnosti, bili oni pozitivni ili negativni.

Buvač do kraja sezone nije sa timom, ali ostaje zaposlen u Liverpulu

- Morali smo da iskoristimo šanse koji smo imali i koje su bile stopostotne, a sa druge strane ne možemo da dozvolimo da ih olako primamo - rekao je Janković za klupski sajt.

Partizan je sinoć izgubio u Novom Sadu od vojvodine 2:1 u 34. kolu Superlige Srbije, a strelac jedinog pogotka za crno-bele bio je upravo Janković.

- Ja sam neko ko u svojoj glavi uvek zna koliko može i koliko vredim bez obzira na situaciju i na trenutno stanje. U fudbalu kao i sportu dolazi do pada forme, što je i normalno, ali je najbitnije truditi se da se to prevazidje. Ne obazirem se na negativne komentare, kao što ni posle pozitivnih ne poletim - rekao je on.

Partizan je meč završio s desetoricom igrača, nekon što je Saša Zdjelar dobio crveni karton.

- Situaciju kod Zdjelara nisam dobro ispratio, bio sam na drugom kraju terena, te stoga ne mogu da komentarišem. Imajući u vidu da je Milorad Mažić sudija, pretpostavljam da zna šta radi - rekao je crnogorski reprezentativac.

JOŠ SPORTA:

„Brada“ torpedovao Jutu, Hjuston poveo u seriji

Krstičić: Srce mi je puno, zbog ovoga sam došao u Zvezdu

Džajić: Zvezda je bila najdominantnija!

Lalatović: Bilo smo pod velikim pritiskom, biće uzbudljivo do kraja