Počasni predsednik Crvene zvezde o osvajanju šampionske titule

Džajić: Zvezda je bila najdominantnija!

> 10:16

Počasni predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić rekao je da su crveno-beli zasluženo osvojili titulu šampiona jer su u svim segmentima bili najdominantiji.

Lalatović: Bilo smo pod velikim pritiskom, biće uzbudljivo do kraja

- Zvezda je u ovom šampionatu bila u svim segmentima najdominantija. Mislim da ne treba postavljati pitanje da li je zasluženo, sve se jasno vidi. Ubedljivo, tri kola pre kraja prvenstva uzeti titulu, imati u ekipi napadača koji je postao najbolji strelac Super lige od kako je ona nastala, dovoljno govori o snazi - rekao je Džajić za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde osvojili su 28. šampionsku titulu, pošto su danas u Kruševcu pobedili Napredak sa 2:0, tri kola pre kraja Superige.

- Želim da uputim najlepše čestitike igračima i stručnom štabu i upravi na velikom uspehu. Svaka im čast. Ova titula obradovala je naravno najviše navijače, sve zvezdaše. S obzirom na to i da se igralo naporno u Evropi i postignuto više nego što je očekivano, titula je dobila dodatno na težini, uostalom kao i cela sezona koja se može okarakterisati izuzetno uspešnom i jednom od najboljih u novijoj istoriji - rekao je Džajić.

JOŠ SPORTA:

Lebron srušio Pejserse!

Delijama 40 kilometara nije puno! (VIDEO)

Završava karijeru a tek sada ostvaruje svoje snove! (VIDEO)

Đukić razočaran: Neregularna sezone, nismo imali kontinuitet