Potresi u Humskoj - Ivica "zaratio" sa legendarnim kapitenom!?

> 13:27

U Partizanu definitivno nije dobra situacija. Nakon izgubljene titule i očajnih partija u toku prolećnog dela sezone, mada možemo slobodno reći da su crno-beli bili loši tokom cele sezone. Dobar deo navijača Partizana, osim što krivi Đukića sa rezultate, krivicu prebacuje i na sportskog direktora Ivicu Ilieva. 

Milojević: "Ne gledam drugu stranu, hoću da završimo kako smo počeli"

Najnovija priča koju je lansirao "Blic" ukazuje da su problemi sa sportiskim direktorom veći nego što se u prvi mah mislilo.

Pomenuti izvor piše da je Ivica Iliev ušao u neku vrstu "rata" sa kapitenom Sašom Ilićem jer je klupsko rukovodstvo prekaljenom vezisti obećalo "fotelju" nakon što okači kopačke o klin.

Legendarni kapiten je najavio da će se povući na kraju sezone, a to znači da je došlo vreme da se dato obećanje ispuni, ali problem predstavlja Ivica Iliev koji ne želi da prepusti tu funkciju nekadašnjem saigraču.

"Blic" piše da je pred prvenstveni duel sa Čukaričkim Ivica Iliev okupio prvotimce među kojima nije bilo Saše Ilića i da je na taj način praktično poslao jasan signal šta misli o ideji da aktuelni kapiten od leta preuzme funkciju sportskog direktora.

Iliev ja na sastanak pozvao Vladimira Stojkovića, Zorana Tošića, Sašu Zdjelara i Nemanju R. Miletića, čime je praktično napravljen razdor u svlačionici.

Nema sumnje da nas očekuje burno leto u Humskoj, jer osim najavljenih promena u igračkom kadru, po svemu sudeći promena će biti i u sportskom sektoru. 

JOŠ SPORTA: 

Bilbao se kockao ugledom, Levante osvojio posle preokreta bodove na San Mamesu 

Volkot odstrelio „svrake“, Everton u gornjem domu Premijer lige 

Đenova prebrinula, Verona na pragu Serije B 

Izabrano novo rukovodstvo Vojvodine, na čelu kluba bivši igrač „lala“