Zvezdina poruka navijačima: "Pazi, snima se"

> 09:47

Pred nama je 157. večiti derbi koji će biti odigran u subotu na stadionu "Rajko Mitić". Kao i svaki derbi, tako i ovaj sa sobom nosi dosta rizika od sukoba navijača. U sredu je bilo reči o tome kako će Crvena zvezda rešiti problem smeštanja tri različite frakcije Partizanovih navijača, ali je uz to upućen apel i svima koji planiraju dolazak na stadion. 

Ronaldo prekinuo Bufonov intervju, pogledajte šta je uradio! (VIDEO)

Takođe, organizator utakmice obavestio je sve navijače koji dolaze na stadion da sa sobom ponesu identifikacioni dokument jer tako nalaže zakon.

Pored apela za fer i sportsko navijanje crveno-beli su navijače obavestili da će prilazi i same tribine biti snimani pre, tokom i nakon utakmice.

"Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca, i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca", dodaje se u Zvezdinom apelu.

Zvezda je apelova na navijače da nikome ne daju svoju kartu, čak ni redarima, a da u slučaju problema sa učitavanjem karte obaveste rukovodioca ulaza.

Shodno propisima koji stoje u Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

Utakmica prvog kola plej of faze igra se u subotu od 18:30 časova na stadionu "Rajko Mitić". 

JOŠ SPORTA: 

Juve izdominirao, drama pripala Realu 

Prvo je bio Tuhel, sada Luis Enrike?   

Arsenal ulaže ogromne pare!

Pao rekord u ACB ligi! Grande Kari!