Partizanu i Zvezdi će stvarno biti oduzeti bodovi?!

> 08:21

Izgleda da će se u FSS-u sa reči preći i na dela. Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić je u više navrata reagovao posle ''rata saopštenjima'' na relaciji Crvena zvezda - Partizan, a sve je intenzivirano posle prva dva kola u drugom delu sezone.

Zbog medijskog prepucavanja naša dva najveća kluba, Binić se odlučio da podnese prijave disciplinskim organima i protiv crno-belih i protiv crveno-belih. Već neko vreme u medijima se spekuliše da bi moglo da dođe do oduzimanja bodova, ali se u javnosti to i nije baš ozbiljno shvatilo.

Međutim, kako prenose Novosti izgleda da se reči prešlo i na dela, pa bi Crvenoj zvezdi i Partizano moglo da se oduzme po tri boda.

I to ne bi bilo sve, već bi ''večiti'' istovremeno bili i upozoreni da bi broj oduzetih bodova mogao da bude i veći, ukoliko nastave sa saopštenjima do kraja sezone.

Podsetimo, Crvena zvezda sada ima 63 boda, Partizan 52, a ako bi se ove najave sprovele u delo, onda bi Zvezda imala 60, a Partizan 49 bodova.

Ukoliko stvarno dođe do oduzimanja bodova to bi moglo da nas odvede u neizvestan finiš Super lige Srbije.  

JOŠ SPORTA:

Milan u finalu Kupa, Gatuzo ide po prvi trofej  

PSŽ potvrdio: Nejmar otišao u Brazil na operaciju  

Partizanov deveti poraz u Ligi šampiona  

Gazda Rome iz Bostona poručio treneru: Četvrtfinale LŠ ili otkaz