Šta od Sume očekuju navijači, a šta Miroslav Đukić!?

> 15:02

Trener Partizana Miroslav Đukić na konferenciji za medije pred početak prolećnog dela sezone, otkrio je šta on zapravo očekuje od Sume. Suma je najplaćeniji fudbaler u istoriji Partizana, ali on taj status još uvek nije opravdao.

KO ĆE U FINALE KUPA RADIVOJA KORAĆA?

„Svi od Sume očekujete čuda, a ja želim da radi za ekipu. Fudbal se zasniva na tome da 20 tipova trči terenom, radi na taktičkim detaljima, zatvara prostore, markira protivnika i u jednom trenutku pojavi se neko da reši utakmicu. Nekad se ne pojavi, što je češći slučaj. Ako se desi – super, međutim, u velikim mečevima, kakav je bio sa Plzenjom, kad vas rival udvaja, od Sejdube očekujem da radi za ekipu. Što se mene tiče, ispunio je plan. A u nekom trenutku će se pojaviti magični Suma, kao što su se jesenas pojavljivali i rešavali susrete Tavamba, Mare, Toške, Panta...“ - rekao je Đukić.

Fudbaleri Partizana sutra od 14 časova gostuju u Lučanima, gde će protiv ekipe Mladosti krenuti u odbranu duple krune.

"Sutra počinjemo drugi deo naše lige. Kao što uvek kažem, očekuje nas teška utakmica u Lučanima, moramo da branimo naš prestiž, da branimo evropski Partizan. Mladost će izaći motivisano ali i mi hoćemo da nastavimo gde smo stali, da pokušamo da se približimo Zvezdi", izjavio je Miroslav Đukić. 

JOŠ SPORTA:  

Đoković čestitao Federeru  

Vredi 40 miliona, ali u Juventus stiže besplatno  

Revolucija u Bundesligi - Uvodi se plej-of 

Bogi boom - MVP, MVP, MVP!!!