Prema nekim informacijama, on je jedini kandidat za izbore

NEBOJŠA ČOVIĆ VEROVATNO PREDSEDNIK FK CRVENA ZVEZDA!

> 21:21

Nebojša Čović je opet najozbiljniji kandidat za predsednika Zvezde, možda i jedini. Kako saznaje Supersport, velika je mogućnost da veoma brzo objavi svoju kandidaturu.

"Svi znamo da su izbori za predsednika FK Crvena zvezda bili zakazani za 11. oktobar. Rok za kandidaturu je istekao. Nisam se kandidovao, iako su me mnogi „kandidovali“. Nije tačno da se nisam kandidovao zbog straha, već zato što izbori moraju da budu u skladu sa Statutom. I to je jedina istina! Kao što je poznato, na izborima ne bi mogli da učestvuju članovi koji su se učlanili posle 4. avgusta", rekao je Nebojša Čović za Blic.

NAPOKON I TOLE NEŠTO PAMETNO DA KAŽE: Ne igramo utakmicu ako se ponovi kamenovanje!

Izbori će verovatno biti odloženi za mesec dana, iako je trebalo da budu održani još 11. oktobra. Takođe, saznajemo da je prvi čovek KK Crvena zvezda došao do konsenzusa sa navijačima.

"Mi, pritom, nismo naseli na igre pojedinaca, koji su izjavljivali ‘da su navijači i Čović organizovali nekakav puč, koga, sada se vidi, nije ni bilo! Da se podsetimo, pravljen je scenario kako navijači predlažu Nebojšu Čovića za predsednika Zvezde. Kao što znate, uz sve to - pojavila se i tužba u sudu vezi statutarnih prekršaja".

OVAKO SU SRBI STIGLI OD AERODROMA DO HOTELA! (FOTO)

Ako dođe do ovakvog raspleta, Grof Božović bi i dalje ostao na klupi, jer je stvarno pokazao dobre rezultate.

"Sada, pod hitno, treba da se održi vanredna sednica Skupštine, na kojoj će se verifikovati 8 ostavki članova UO kluba, kao i sve odluke UO donete nakon ostavki, a takođe i raspisati izbori, u potpunom skladu sa postojećim statutom. Da razjasnim i ovo. Postoje dva načina po Statutu, na koji može da se sazove vanredna Skupština kluba: prvi je - ako Nadzorni odbor kluba to zatraži, Skupština se mora održati u roku od 4 dana. Druga mogućnost, je da se zakaže u roku od 8 dana", pojasnio je Čović.

RODIO SE NOVI NIKOLA ŽIGIĆ: Srpski gorostas stavio šlag na tortu fantastičnog izdanja Orlića!

Šta će se desiti, videćemo i saznati narednih dana.