Bilo je burno u baraž utakmicama za opstanak u Srpskoj ligi Beograd. Bolji iz duela Sopota i Sremčice izašao je tim iz Sopota pošto je deklasirao ambiciozni tim Sremčice na svom terenu sa 4:0. Najbolji pojedinac meča bio je Igor Gajević, koji je fantastičnim golom i sjajnim zalaganjem doprineo pobedi svog tima i na taj način obezbedio opstanak svom timu da se i u narednoj sezoni bori za što bolji plasman u Srpskoj ligi Beograd. Pobeda Sopota slavila se u ovom beogradskom predgrađu duboko u noć.

GAJEVIĆ ODLUČIO BARAŽ: Sopot ubedljivom pobedom nad Sremčicom izborio opstanak u Srpskoj ligi!

> 12:18

Sremčica je u prvom meču na svom terenu pobedila Sopot rezultatom 1:0. Ovu važnu pobedu domaći su ostvarili zahvaljujući sjajnoj podrški brojne publike. PObeda Sremčice bi verovatno bila i ubedljivija da nije bilo sjajnih intervencija u odbrani mladog defanzivca Sopota, Igora Gajevića, što je u revanšu on potvrdio još boljom igrom koju je krunisao važnim golom pred svojim navijačima.

Velika pobeda Sopota od 4:0 proslavljena je na ulicama ovog beogradskog naselja do kasno u noć. Prenosimo vam delić atmosfere slavlja preko fotografija koje smo dobili od navijača FK Sopot.