Kapiten čačanskog Borca i prvi golman tima dobio je ultimatum da mora da potpiše ugovor pošto mu u junu ističe. Dete Borca Nikola Petrić ove zime je imao nekoliko ponuda, ali je želeo da do kraja sezone brani za Čačane

PRAKSA I BAHATOST: Potpiši ili ne braniš više!

> 10:00

Dete čačanskog Borca, kapiten kluba i prvi golman Nikola Petrić već dve utakmice nije u kombinaciji za tim na pripremama na Ohridu. Vest i ne bi bila interesantna da ne postoji pozadina. "Pozadina" slična onoj koju je "video" i Darko Lazović, fudbaler Crvene zvzede. Kako čačanski Mediaportal saznaje, razlog za izostavljanje prvog golmana je Nikolina odluka da ne produži ugovor sa Borcem koji mu ističe u junu.

Petrić će u junu biti slobodan u izboru nove sredine, a čelnici kluba kraj Morave poručili su Petriću da ukoliko ne produži ugovor neće biti među stativama u prolećnom delu prvenstva.

Talentovani Čačanin imao je ove zime nekoliko ponuda da napusti klub, ali je odlučio da ostane do kraja sezone u Čačku kako bi pomogao Borcu da opstane u ligi. Ono što valja istaći je i činjenica da su Nikolu podržali navijači Borca, koji su mu preko društvenih mreža pružili punu podršku.

Izvor: mediaportal.rs