Alija Krnić je nakon godinu dana sticanja iskustva u četvrtom rangu španskog fudbala, odlučio da u komšiluku pokaže šta zna!

KRNIĆ U JAVORU: Nekada najperspektivniji mladi fudbaler u Crnoj Gori iz Španije prešao u Ivanjicu!

> 11:38

Alija Krnić je pretprošle godine od strane FSCG proglašen za najperspektivnijeg igrača generacije '98 nakon odlične polusezone u Dečiću i ništa lošijih nastupa u omladinskoj reprezentaciji.

Dečko rođen u Tuzima je nakon toga, u drugom dijelu sezone, imao dosta problema sa povredama, ali nagrada, kao i njegov talenat uticali su na to da dobije priliku u španskom drugoligašu Hueski.

Nakon problema sa dobijanjem radne dozvole, Krnić je proljećni dio sezone proveo u četvoroligašu Almudevaru, sticao iskustvo i pokazao da nije zaboravio da igra fudbal. Naprotiv, nekoliko golova, asistencija, prepoznatljivih solo akcija bili su dovoljni da se shvati da se vratio u formu.

Srđan Vasiljević je Krnićev talenat prepoznao još dok je vodio mlađe kategorije Crvene Zvezde, a sada mu se ukazala prilika da vodi Aliju sa klupe i utiče na njegov fudbalski razvoj.

Krnić je sa Javorom potpisao dvogodišnji ugovor.

''Prvi utisci iz Ivanjice su fenomenalni, dočekan sam sjajno, osjećam se jako dobro u novom okruženju, mislim da ću mnogo napredovati, a da ćemo i klub i ja ostvariti ciljeve koje smo postavili. Ja ću uraditi sve da pokažem šta i koliko znam, a siguran sam da će mi Javor biti sjajna odskočna daska za sve ono što me čeka u fudbalskoj karijeri.''

Krnić je prošao sve mlađe kategorije u crnogorskom fudbalu, očekuje se da se uskoro nametne i selektoru mlade reprezentacije Mojašu Radonjiću.

supersport365.me

Još sporta:

Napadač Milana se seli u Francusku!

Od blata do zvezda - Put Pingvina do Stenli kupa (VIDEO)

Inter kreće u rekonstrukciju tima! Završen prvi veliki transfer!

KK Partizan ima novog direktora!