Srbin koji je legenda u Brazilu, nije previše zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Petković: Srce mi je podeljeno, navijaću i za Srbiju, i za Brazil

> 11:53

Dejan Rambo Petković, srpski fudbaler koji je legenda u Brazilu, nije previše zadovoljan žrebom za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Srbija će iduće godine na Mundijalu igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom u grupi E, što nije previše obradovalo Ramba.

- Biće zanimljivo kako ću doživeti tu utakmicu. Navijaću za oba tima. Srce mi je podeljeno... Imam 45 godina, a preko 20 godina živim u Brazilu - rekao je Petković.

On je istakao da su „orlovi“ u teškoj situaciji jer je Brazil favorit, a druge dve reprezentacije veoma dobre.

- Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom, koji je favorit za titulu. Srbija će se boriti za drugo mesto u grupi. Ne sviđa mi se što se meč Srbije i Brazila igra u trećem kolu, jer obično ta treća utakmica u grupi odlučuje o daljem plasmanu - dodao je Rambo.

Prvi duel „orlovi“ će igrati 17. juna u Samari, a potom ih očekuju mečevi u Kalinjingradu sa Švajcarcima i Moskvi, kada će im protivnik biti veliki Brazil predvođen Nejmarom.

Još sporta:

Konte kalkuliše, razmišlja o evropskom proleću

Bliži se rastanak Torina i Mihajlovića

Anćeloti: Pauza do juna je sigurna, Italija ima probleme koje treba rešavati

NBA - Oklahoma slavila, Minesota i Klipersi se sastali bez Srba