Crveno-beli su bili izbačeni iz domaćeg takmičenja zbog dugova prema petorici igrača Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu, Urošu Miloševiću, Nemanji Zelenoviću i Stevanu Ćiriću sa kojima klub prvobitno nije uspeo da postigne dogovor

U POSLEDNJI ČAS: Zvezda dobila licencu za Superligu!

> 15:32

Rukometni klub Crvena zvezda dobio je dozvolju da igra u Superligi pošto su sva dugovanja prema igračima regulisana, potvrdio je predsednik kluba Mirko Butulija.

Crveno-beli su bili izbačeni iz domaćeg takmičenja zbog dugova prema petorici igrača Nikoli Dokiću, Nikoli Šljivančaninu, Urošu Miloševiću, Nemanji Zelenoviću i Stevanu Ćiriću sa kojima klub prvobitno nije uspeo da postigne dogovor.

"Igraćemo u Superligi, dobili smo licencu, a najvažnije od svega je da su međuljudski odnosi u klubi dobri i na čemu sam posebno zahvalan saradnicima", rekao je Butulija.

On je dodao da sledi period finansijske konsolidacije i povratak na stare staze koje klub zaslužuje. U ime svih igrača, a posebno Nikole Dokića, upravi kluba zahvalio se Nikola Šljivančanin. Čelnici kluba precizirali su da će preostala dugovanja biti isplaćena na 10 rata.

Generalni sekretar SD Crvena zvezda Igor Milojević istakao je zahvalnost predstavnicima Rukometnog saveza Srbije i Zajednici Superligaša, koji su "imali razumevanja za probleme u klubu".

Rukometaši Zvezde prvu utakmicu Superlige odigaće u subotu protiv Požarevca od 17.30 u Šumicama.

Izvor: kurir.rs