Pošto želi da pojača konkurenciju, selektor Crne Gore Ljubomir Obradović poziv je uputio i prvotimcu Vojvodine Vuku Lazoviću

LAZOVIĆ: Igraću za Crnu Goru ako Srbija neće da me zove!

> 11:28

Kapiten reprezentacije Crne Gore Mladen Rakčević povredio se na rumunskom derbiju između njegove Konstance i Baja Marea kad mu je saigrač Toma pao na nogu.

Narednih pola meseca Rakčević će nositi longetu, a pauziraće ukupno najmanje 45 dana, što znači da će propustiti kvalifikacione okršaje za Evropsko prvenstvo u Poljskoj sa Srbijom (29. oktobar) i Islandom (1. novembar).

Selektor Crne Gore Ljubomir Obradović na poziciji pivota sada može da računa na igrača Radničkog Nemanju Grbovića i Marka Pejovića iz Lajonsa

Pošto želi da pojača konkurenciju, poziv je uputio i prvotimcu Vojvodine Vuku Lazoviću, pa bi lako moglo da se desi da dva doskorašnja igrača Zvezde zaigraju zajedno za nacionalni tim naših južnih komšija.

– Pre dvadesetak dana zvao me je Petar Kapisoda. Rekao sam mu da ću igrati za Crnu Goru, a oni su mi poslali sve neophodne papire za pasoš – navodi Vuk.

– Čuo sam se i sa selektorom Obradovićem i rekao da stižem na prvo naredno okupljanje.

Ali, sve bi lako moglo i da se promeni.

– Samo u slučaju da Veselin Vujović bude selektor Srbije, u tom slučaju nosio bih dres sa belim orlom na grbu, naravno, ako dobijem poziv. Ako ne bude tako, onda ostaje dogovor da igram za Crnu Goru, rekao sam to otvoreno i Kapisodi i Obradoviću.

Izvor: Sportski žurnal