Zajedno za život - dođite na basket i pomozite!

> 12:50

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa organizovanjem originalnih sportskih događaja kako bi sakupljala sredstva za pomoć pri lečenju dece.

Bura se diže, advokati spašavaju Ronalda robije, Portugalac priznao zločin?

I ovoga puta, u novoj akciji "1 na 1 za život", pruža svima šansu da se igraju basket protiv naših proslavljenih košarkaša i svojih košarkaških idola.

Akcija "1 na 1 za život" biće održana u subotu u Hali Sportova Ranko Žeravica sa početkom od 18h a svi posetioci imaće prilike da odmere svoja košarkaška umeća sa igračima Partizana i Crvene Zvezde, Novicom Veličkovićem i Markom Kešeljem, kao i sa nekadašnjim igračima večitih rivala, Sašom Pavlovićem i Igorom Rakočevićem.

Svaki posetilac koji dođe u Halu Sportova na Novom Beogradu imaće prilike da, u zamenu za donaciju na licu mesta, odigra kratku partiju basketa od 2 poena sa nekim od četiri proslavljena košarkaša koji će učestvovati u akciji, ali u narednim danima se očekuju i nove potvrde i učešće naših drugih legendarnih reprezentativaca.

Košarkaš Crvene Zvezde, Marko Kešelj odmah je prihvatio poziv na ovu humanitarnu akciju.

"Sa zadovoljstvom sam se odazvao pozivu, drago mi je da budem uključen u ovakvu sportsku priču i mislim da je ovo sjajan način animiranja javnosti i jako lepa ideja. Pozivam sve koji misle da mogu da igraju basket bolje od mene da odmerimo snage i naravno da pomognemo deci kojoj je potrebno lečenje, to je najuzvišeniji cilj od svih", rekao je Kešelj.

Osnivač Humanitarne organizacije "Zajedno za život" i organizator akcija pozvao je sve ljude da se uključe i pomognu u sakupljanju sredstava.

"Često organizujemo akcije jer nam je cilj da uvek imamo novca u Fondu za pomoć pri lečenju dece koji smo pokrenuli i tako sačuvamo roditelje od toga da moraju da sami prave akcije, već da se mogu fokusirati samo na izlečenje svog deteta. Za to nam je naravno potrebna podrška svih ljudi, i zato pozivam sve da dođu 1. decembra u kultnu Halu Sportova da pobedimo svi 'Zajedno za život' i da već sada pošalju SMS na 8495".

Prikupljena sredstva biće usmerena ovoj organizaciji koja već više od godinu dana uspešno pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, te je tako već donirala preko četiri miliona dinara i pomogla preko tridesetoro dece i jedna od retkih humanitarnih organizacija koja aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenje svim članovima porodice.

Pored organizovanja sportskih humanitarnih akcija za sakupljanje sredstava koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje. Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu.

JOŠ SPORTA:

Srbija bez Lučića napada Grčku!

Micić se zagrejao pred Grke i vodio svoj Efes do pobede!

Partizan gostuje u Valjevu i juri još jedan trijumf!

"Da bismo sve sveli na nulu potrebni su nam rezultati, energije, ljubav"