Mjeveder čeka duel sa Habibom, zbog zarade...

> 16:18

Flojd Mejveder potvrdio je da želi da se bori sa Habibom Nurmagomedovom, ali da će kao i u slučaju sa Konorom Mekgregorom to morati da se dogodi u ringu.

"Kada je Luka u pitanju, emocije me uvek savladaju"

Nurmagomedov je izazvao Mejvedera nakon što je nokautirao Mekgregora i ustoličio se kao apsolutni vladar UFC.

Mejveder, koji je pobedio Mekgregora u avgustu 2017. upravo u bokserskom ringu pre svega razmišlja koliko će novca da zaradi. Na kraju krajeva, "Novac" (Money) je njegov nadimak.

"Kada se budem borio sa Habibom, naravno da ću da dobijem decetocifrenu isplatu. Zaradiću više nego od borbe sa Mekgregorom. Verovatno 100 miliona dolara više. Pretpostavljam između 110 i 200 miliona više", rekao je Mejveder.

Amerikanac je u borbi sa Ircem koja je vredela 590 miliona dolara sam zaradio 275 miliona. Njegov novi izazivač je 30-godišnji Rus iz Dagestana koji je, kao i Mejveder (50-0) takođe neporažen u profesionalnim borbama (27-0). 

"Borićemo se. Ja sam svoj gazda, ne znam šta se dešava u Habibovom taboru, ali na kraju sve možemo da se dogovorimo. Ja sam Flojd Mejveder. Ja sam elita, ako me izazoveš dolaziš u moj svet. Ne znam drugog borca koji ima brojeve kao što su moji. Ne znam drugog borca koji je zaradio novca koliko sam ja. Tako da, ako me izaziva, dođi u moj svet i dogodiće se", istakao je "Novac" Mejveder. 

Mejveder je na kraju upozorio Rusa da se ne sme dogoditi incident koji je zasenio njegovu pobedu nad Mekgregorom nedavno.

"Las Vegas je prestonica borbe, a posle borbe moraš da se ponašaš kao profesionalac. Ne samo u ringu, već i van ringa".

IZVOR: B92.NET

JOŠ SPORTA:

Zvezdi preti još jedna kazna?

Kad je teško RUNI (VIDEO)

Ko kaže da žena ne zna da ga zabije (VIDEO)

Ubistvo novinara odlaže teniski klasi u Džedi