Vraća se boks u Srbiju posle 15 godina!

> 16:34

U prvenstvu će učestvovati ukupno šest ekipa, a šampion će se znati u maju.

Povratak u elitu posle pet godina - prvo pa Pro Reko

Derbijem u Valjevu između Metalca i Loznice u četvrtak, posle 15 godine pauze, ponovo startuje Bokserska liga Srbije. 

U prvenstvu će učestvovati ukupno šest ekipa, a u 1. kolu još se sastaju: "Naišus" Niš - Radnički Beograd i Vojvodina Novi Sad - Radnički Kragujevac.

Na konferenciji za medije u Tržnom centru u Rajićevoj predstavili su se mladi asovi srpskog boksa, među kojima i Đorđe Bujišić, koji je nedavno osvojio srebro na elitnom takmičenju "Zlatni pojas" u Rumuniji.

"Nakon 15 godina ligaško takmičenje ugledaće svetlost dana na radost nas ljubitelja plemenite veštine, kako boksera, bokserskih radnika, tako i svih poklonika ovog sporta. Šest klubova okupilo je najbolje boksere Srbije koji će odmeriti snage u osam težinskih kategorija, dok će se šampion znati u maju kada je planiran završetak Bokserske lige Srbije", izjavio je direktor Nikola Milinković.

Konferenciji su prisustvovali i mladi asovi boksa Srbije, akteri budućih ligaških okršaja: Petar Stošić (Naišus Niš), Đorđe Bujišić (Radnički Beograd), Stefan Panić (Loznica), Aleksa Mitić (Naišus Niš), Veljko Gligorić (Vojvodina Novi Sad) i Slobodan Jovanović (Radnički Kragujevac). 

JOŠ SPORTA:

Siniša na meti Grčke!

Interov opak plan: Stiže ofanziva iz Junajteda i Barselone

Prijović: Mitrović i ja se dobro slažemo na terenu, ali ja nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta

U VRANJE NEMA IZNENAĐENJE