Sledi spektakl - Mejveder izlazi Kabibu na crtu!

> 22:17

Pre nekoliko dana, Kabib Nurmagomedov je izazvao Flojda Mejvedera na crtu. 

Juta ponovo juri Gosa, ovoga puta su došli po njega?

Ubrzo je stigao i odgovor. Flojd Mejveder, legendarni bokser, prihvatio je izazov Habiba Nurmagomedova, aktuelnog šampiona u lakoj kategoriji UFC.

Ruski borac je pre 8 dana isprebijao Konora Megregora i tako odbranio titulu najboljeg na svetu u lakoj kategoriji. Međutim, tuča dvojice UFC boraca je izazvala veliku pažnju zbog sukoba van oktagona između njihovih timova. 

Nakon što su se strasti smirile, usledila je bomba. Dagestanac je izazjvao Mejvedera koji je neporažen u 50 boks borbi, od čega je 27 završio nokaut udarcem. 

Svi su čekali odgovor Amerikanca, koji se konačno glasio na Instagramu i napisao da se televizije "CBS" i "Showtime" spreme za prenos, kao i hotel "MGM Grand" za smeštaj.

Takođe je napisao da svi mogu otići na profil Leonarda Elerbea, na kojem je postavljen video kako Habibi izaziva Flojda. Na kraju je samo napisao:

"Let's make Las Vegas great again", što znači "Učinimo Las Vegas ponovo velikim"

Podsećamo, Flojd je već boksovao protiv UFC borca Konora Mekgregora i naravno pobedio je pošto se duel održao po boks pravilima. Ta borba poznata je kao "Money fight", pošto je ukupno u igri bilo preko 500 miliona dolara.

JOŠ SPORTA:

Veljković: Dve utakmice, dva izgubljena boda

Del Potro baš nema sreće - gotova sezona za njega!

Zdravko Mamić ima poruku za Zvezdu!

Janković sredio papire, sledeći korak Partizan?