PARTIZAN PROTIV RADA ZA GREND SLEM I ISTORIJU!

> 19:30

Proslava titule je zakazana!

Partizan može lakše da diše, skinut BAT!

Ekipa Partizana odigraće poslednje kolo Prvenstva Srbije u subotu, 15. septembra u 14 časova protiv ekipe Rada. Iako utakmica suštinski nema takmičarski značaj, crno-beli žele pobedu i  osvajanje titule bez poraza (tzv. Grand Slam, o čijem smo značaju pisali ovde). Po završetku meča Partizan će i formalno postati šampion Srbije u ragbiju 15, te će uslediti dodela medalja i pehara.

Iako će ovaj događaj imati visok značaj, dolazak navijača Partizana dodatno bi ga ulepšao. Na svetu gotovo da ne postoji ništa lepše od proslave titule sa Grobarima, naročito kada je u pitanju Ragbi klub Partizan, čiji igrači ne primaju nikakav vid novčane nadoknade za njihovu borbu. Nikakav bonus, nikakve premije nisu zaradili time što su osvojili tri titule ove sezone. Dobili su ono što se ne kupuje – navijačku satisfakciju. Njihova ljubav prema Partizanu iskrena je i bezrezervna.

Stoga pozivamo sve Grobare, istinske ljubitelje Partizana, da u subotu u 14:00h dođu na ragbi teren na Adi Ciganliji i proslave titulu zajedno sa momcima kojima ljubav prema crno-belom dresu nema cenu.

JOŠ SPORTA:

Mažić krivi "komšije" zato što nije sudio finale

Grčku odjavila dvojica za Tbilisi

Javio se i Ostoja: Stefan je dobra prilika!

Drago Ćosić samom sebi presudio!