Plava četa je kaznena ekspedicija

> 11:15

Nikola Grbić, selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, bio je veoma ponosan na svoje momke posle ubedljive pobede nad Italijom.

Mbape jedva čeka da dođe na Marakanu

Plava četa je ubedljivo porazila Italiju pred punim tribinama hale u Torinu sa 3:0, a Grbić je posle meča kazao da su kao kaznena ekspedicija.

"Šta reći posle ovakve utakmice. Od početka su momci odradili fenomenalan posao, umorili smo ih odbranom. Bili su na svakoj lopti i kada igrate protiv takvog tima gubite dodatno na snazi", rekao je Grbić posle meča. 

Zna šta je bio ključ pobede.

"Pravili smo veliki pritisak na tehničara koji nije znao kome da odigra. U nekoliko navrata smo sjajnom odbranom zaustavili njihove nalete. Ovo je bila fantastična utakmica, ali to je to, idemo dalje", kaže Grbić.

Plavu četu od 20.30 očekuje meč sa Poljskom i ukoliko osvoji makar jedan set plasiraće se u polufinale. Ukoliko to ne uspemo i dalje imamo velike šanse za prolaz, pošto smo ubedljivo pobedili Italijane. 

"Rezultat protiv Poljske u Varni je situmalns za sve. Idemo korak po korak, kao kaznena ekspedicija smo", zaključio je Grbić. 

Podsetimo, se reči himne naših odbojkaša: "Čuvaj se svete, Plave čete!"

JOŠ SPORTA:

Dejvis kup: Srbija - Uzbekistan

Odbojkašice idu po medalju

Liga Kup - Jedan Azar jači od celog Liverpula

Serija A: Sigurni favoriti