Fjuri ne može da se pomiri sa porazom: "Svi znaju da sam ja šampion!"

> 13:18

Britanski bokser Tajson Fjuri ne može da se pomiri sa činjenicom da nije uspeo da osvoji šampionski pojas WBC teške kategorije.

Bejl "feleričan" od dolaska u Madrid - 17. put za redom!

U spetaklu i posle velike borbe između Fjurija i Diontea Vajldera bilo je nerešeno, a time je Amerikanac odbranio titulu.

Fjuri je, prema mišljenju većine, bio bolji tokom većeg dela borbe, ali ga je jedan munjevit udarac Vajldera oborio na pod u 12. rundi meča, te su najviše zbog toga sudije izglasale remi.

Fjuri je čestitao Vajlderu, ali se u njegovom govoru osetila "gorčina" zbog poraza. 

"Ja sam ono što se zove profesionalni borac. Ne znam nikoga na planeti koji može da se kreće kao ja. Ovaj čovek (Vajlder) je neustrašiv udarač, ali ja sam ga dobro izbegavao. Pazite ovako, ja ne želim ništa da mu oduzmem, on je veliki šampion i čovek i zahvalan sam mu za ovu borbu, ali svet zna istinu. Moje mišljenje je da sam pobedio. Mislim da je trebalo da šampionski pojas ja nosim kući", rekao je Fjuri posle meča za "BT Sport". 

Britanac je bio u nokdaunu u 12. rundi, ali i jednom pre toga. Popularni "Džipsi king" je i posle borbe nastavio da pokazuje koliki je šoumen. 

"Jesam dvaput bio u nokdaunu, ali i dalje mislim da sam pobedio u ovoj borbi. Išao sam u Nemačku da se borim sa Kličkom i u SAD da se borim sa Dionteom Vajlderom. Neka Bog blagoslovi Ameriku. Džipsi Kingse vratio", dodao je Fjuri.

JOŠ SPORTA:

"Modrić jeste sjajan ali svi zaboravljaju Snajdera 2010. godine, osvojio je sve i..."

Zašto država okreće leđa sedmostrukom prvaku Evrope?

Partizanov tandem ponovo zajedno, ovoga puta u Litvaniji

Žreb kvalifikacija za EP: Srbija prošla dobro!