Fjuri i Vajlder prave haos - u ringu će biti pakleno!

> 13:05

Tajson Fjuri i Diontej Vajlder napravili su haos na poslednjoj medijskoj konferenciji uoči međusobnog duela u Los Anđelesu.

XI kolo Lige šampiona - Tadić i Mesi ruku pod ruku...

Dvojica neporaženih teškaških šampiona suočiće se u noći između subote i nedelje.

Iako prethodnih dana osim standardnih prozivnik nije bilo napete atmosfere, na poslednjem susretu uoči meča nisu uspeli da kontrolišu emocije.

Nakon višeminutne verbalne borbe prepune eksplicitnog jezika, Fjuri je sa nekoliko reči i gestova iritirao Vajldera pa je nakon unošenja u lice obezbeđenje moralo da ih razdvaja.

"Skinuo sam košulju i sve ih preplašio. Svi misle da je rivalstvo lažno, ali sada mogu opet da pogađaju. Vajlder mislim da mora da mora da me pljuje u lice i viče. Oseća pritisak, vidite pod kolikim je pritiskom"
, rekao je Fjuri.

Britanac je tokom pres konferencije postavio pitanje zašto Vajlder ima mizeran status u domovini ako je svetski šampion u teškoj kategoriji.

"U subotu ćete znati Vajldera samo kao osobu koga je Fjuri nokautirao. Do 30. borbe se čuvao. On nije pravi šampion, on je lažnjak i prevara. Kada ga pogledam vidim samo foliranta", dodao je "Kralj cigana".

Vajlder u karijeri ima učinak 40-0 od čega su 39 pobede nokautom, dok je Fjuri na 27-0 od čega su 19 nokauti. Vajder je vlasnik WBC pojasa, a Fjuri je nekadašnji linearni šampion sveta u WBA (Super), WBO, IBF, IBO i The Ring verzijama.

JOŠ SPORTA:

Zvezda protiv italijanskih klubova u minusu - može li večeras popraviti bilans?

Napolitanci su ipak jači, ali gol za čast je tu!

Marjanović dobio minute i...dabl-dabl

Dončić blista i ne želi da stane!