"Dođi da dobiješ batine za 150 miliona"

> 17:00

Predsednik UFC Dejna Vajt rekao je da, ako Flojd Mejveder hoće borbu sa Habibom Nurmagomedovim, moraće da ga izazove u oktagonu.

"Nole je u naletu, nikad ne možete da znate kada će se dogoditi pad"

Mejveder to odbija i prihvata borbu samo po svojim pravilima, kao što je uradio prošlog avgusta kada se vratio iz penzije da bi boksovao sa Konorom Mekgregorom.

Vajt sada ne želi da borci iz UFC idu u ring, jer su tamo već bili.

"Moraće to da bude bokserski meč, a ja određujem gde i kada. Biće po mojim pravilima. Ja sam Flojd Mani Mejveder. Čak i da se meč ne dogodi, meni je to ok. Imam sjajan život. Imam kuće po Los Anđelesu, u penziji sam i dalje živim lepo", rekao je nedavno Mejveder. 

Vajt je na to odreagovao negativno.

"Mi smo već jednom išli u ring. Zašto uvek hoće da boksuje? Svaki put hoće samo boks. Hoćeš da se boriš? Hoćeš da zaradiš 150 miliona? Onda dođi kod nas po svoju porciju batina"
, rekao je Vajt. 

Amerikanac je posle borbe sa Mekgregorom popravio skor na 50-0, a i on i Irac su zaradili desetine miliona dolara od te borbe. 

"Kažu da to mora da bude u oktagonu. A ja kažem - recite mi gde je i kada u oktagonu Habib zaradio devet cifara? Nije zaradio devet cifara, on nije vrhunska stvar. Ja jesam",rekao je Mejveder.

JOŠ SPORTA:

Alimpijevićev prvi posao nakon Zvezde - Rusija

Hoćeš li je*eno da igraš ili šta?

Još jedan bivši "Partizanovac" dolazi u ABA ligu

Pominjao se Juventus ali u pitanju je nova destinacija za Sergeja?