Lion Hofenhajm

Promene kvota: Sprema li nam se iznenađenje u Lionu?

> 14:19

U prethodnom duelu Hofenhajma i Liona videli smo spektakl: prvo je vodio gostujući tim, pa domaći, pa opet gosti, da bi domaćin u nadoknadi došao do boda. Lion je pred revanš drugi u grupi F, sa pet bodova, jednim manje od vodećeg Mančester sitija i tri više od Hofenhajma i Šahtjora. Francuska ekipa se nada da će pobedom večeras kod kuće večeras doći na korak od plasmana u drugu fazu.

Lion je neporažen u Evropi i bio je jasni favoriti večeras, jer je planetwin365 kvota na njega bila 1,90, dok je na dvojku bila 3,84, a na X 3,80. Ipak, 28 odsto naših korisnika (do sada) odigralo je na varijabilnu kvotu Hofenhajm, što je dovelo do korekcije kvota. One su sada ovakve: 2,24 na keca, 3,18 na dvojku i 3,45 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.