Parma Frozinone

Promene kvota: Hoće li Parma prekinuti agoniju ili će Frozinone do iznenađenja

> 09:59

Frozinone je u prošlom kolu pobedio SPAL 3:0 i tako došao do svoje prve pobede u prvenstvu, a kolo pre toga je osvojio bod, tako da je u poslednja dva kola osvojio ukupno četiri boda, od pet, koliko ih ima posle 10 kola Serije A.

Parma je sa druge strane pretrpale dva poraza u poslednja dva meča i pala je u donji deo tabele. Oba tima se tako nadaju da će moći danas da ostvare pobedu i važne bodove. Parma je favorit, ali...

Početna kvota na keca bila je 1,77, na dvojku 4,90, a na X 3,40. Ipak, 27 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Frozinone, što je dovelo do korekcije kvota: kec se popeo na 2,00, dvojka je pala na 4,12, a X na 3,25.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? Planetwin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.