Kjevo Empoli

Promene kvota: Naši igrači apsolutno veruju u Empoli

> 14:44

Večernji okršaj trećeg kola Serije A doneće nam i neizvestan okršaj dva tima koja će se, prema predviđanjima, boriti za opstanak, Kjeva i Empolija.

Kjevo je u prvom kolu nesrećno izgubilo od Juventusa 2:3, odnosno primljenim golom u nadoknadi vremena, ali nema nikakvog opravdanja za brodolom u prošlom kolu, kada je izgubila 1:6 od Fiorentine. Empoli je u prvom kolu pobedio Kaljari 2:0, ali je potom poražen od Đenove 2:1.

Početne kvote bile su ipak na strani domaćina: 2,10 na keca, 3,75 na dvojku i 3,15 na X. Ali, čak 95 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Empoli, što je dovelo do potpune promene odnosa i sada je Empoli favorit: kvota na keca skočila je na 2,93, na dvojku je pala na 2,62, dok je na X pala na 3,05.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? Planetwin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.