Kilmarnok Rendžers

Promene kvota: Da li je Rendžers izraziti favorit protiv Kilmarnoka

> 11:40

Treće kolo škotske Premijer lige donosi nam rano popodnevni obračun Kilmarnoka i Glazgov Rendžersa. Oba tima imaju isti učinak do sada. Kilmarnok je u prvom kolu pobedio Sent Džonston 2:0, a onda odigrao 0:0 u gostima sa Livingstonom. Rendžers je pod vođstvom Stivena Džerarda prvo izvukao bod protiv Aberdina, a onda pobedio Sent Miren 2:0.

Ipak, zbog imena, tradicije i kvaliteta, gosti su favoriti, mada naši igrači misle da nisu toliko izraziti. Početna kvota na keca bila je 4,57, na dvojku 1,78, a na X 3,45. Ali, da li zbog nadolazećeg evropskog duela Rendžersa sa Ufom u baražu za Ligu Evropa, tek 24 odsto naših igrača odigralo je na varijabilnu kvotu Kilmarnok i tako dovelo do pomeranja: kec ej sada 3,95, dvojka 1,84, a X je 3,65.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist?
PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.