Škotska

PROMENE KVOTA - Hibernian juri Ligu Evrope

> 14:04

Hibernijan ima meč i tri boda manje od Rendžersa pa bi pobedom u večerašnjem susretu, početak je u 20:45h, završnicu škotskog šampionata učinio vrlo zanimljivom.

U Škotskoj je već poznat novi stari šampion, biće to ponovo ekipa Seltika. Daleko iz njih se nalaze Aberdin, Rendžers i Hibernian koje u ovome trenutku dele samo četiri boda. Aberdin ima 70, Rendžers 69 a Hibernijan, uz utakmicu manje od Aberdina i Rendžersa, ima 66 bodova. U poslednjme kolu očekuju nas direktni okršaji vodećih ekipa pa dva mesta koja vode u Ligu Evrope još uvek nisu popunjena sa sigurnošću. Ukoliko danas savlada Harts Hibernijan će u direktnom duelu protiv Rendžersa zakazanom za 13. maj rešiti ko će od njih u Evropu dok Aberdin u to vreme gostuje novom šampionu u utakmici u kojoj bi bodom ili pobedom osigurao plasman u Ligu Evrope dok bi poraz, uz remi Hiberniana i Rendžersa, verovatno značio da ekipa neće imati obaveze u Evropi u narednoj sezoni.

Da bi ova matematika bila validna potrebna je pobeda Hiberniana protiv Hartsa a tu opciju je uplatilo čak 92% kladioničara. kvota je sa 2,37 pala na 1,85 i smatramo više nego opravdanim da ovaj meč uvrstite na svoj tiket. Ujedno, pogledajte i druge planetwin365 grafikone i upoznajte se sa trendovima na tržištu!