Premijer liga

PROMENE KVOTA - Odlične kvote za večerašnju premijerligašku utakmicu

> 16:39

Večerašnja utakmica može biti presudna u borbi za opstanak u Premijer ligi. Sautempton je samo naizgled u boljoj poziciji pošto Svonsi u poslednjem kolu ima mnogo lakšeg rivala.

Timovi imaju isti broj bodova uz nešto bolju gol razliku gotiju što ih trenutno i drži iznad crte za ispadanje. Remijem bi poredak za sada ostao isti ali u poslednjem kolu Svonsi dočekuje poslednjeplasirani Stouk dok će Tadić i drugovi igrati na svom terenu protiv novog šampiona, Mančester sitija. Istina je da će gosti na oba meča igrati bez takmičarskog motiva ali u Engleskoj nema mesta za brigu da Stouk i Mančester neće pošteno odraditi posao do kraja.

Gledajući skorašnje rezultate favorit je Sautempton koji je u poslednja tri kola osvojio pet bodova a malo je falilo da ih bude i sedam, Everton je u prošlom kolu postigao pogodak u nadoknadi vremena i izjednačio rezultat pa je Sautempton tu praktično izgubio dva već osvojena boda. Na drugoj strani je Svonsi koji je do skora bio u sigurnoj zoni ali su sa tri vezana poraza dozvolili da u sam finiš uđu iz zone ispadanja. Napomenimo i to da je Sautempton bodom protiv Everrtona uspeo da dođe do mesta van zone ispadanja prvi put posle 10. marta.

Kvote su odlične i blago na strani gostiju a za sada se čak 15% kladioničara opredelilo za remi koji u principu ne odgovara ni domaćinu ni gostu. "Dvojka" je 2,52 a "kec" na 3,02 a vi posetite planetwin365 pa nakon što proverite i druge garfikone kreirajte vaš dobitni tiket!