Lukeze Alesandrija

Promene kvota: Mi mislimo jedno, naši igrači nešto sasvim drugo o Seriji C!

> 07:46

Lukeze danas dočekuje Alesandriju u 14. kolu Serije C, u meču o kojima naši igrači imaju potpuno suprotno mišljenje nego mi. Lukeze je 10. na tabeli, sa četiri pobede, pet remija i četiri poraza i gol-razlikom 14:14, dok je Alesandrija 15. sa dve pobede, šest remija i četiri poraza. Oba tima imaju samo po jednu pobedu u poslednjih pet mečeva.

Početne kvote za ovaj duel bile su 2,07 na Lukeze, 3,40 na Alesandriju i 3,30 na remi. Naši igrači su apsolutno prihvatili izazov, štaviše 95 odsto njih odigralo je na varijabilnu kvotu Alesandrija, tako da je to potpuno preokrenulo kvote. One su sada ovakve: 3,06 na Lukeze, 2,20 na Alesandriju i 2,95 na remi.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.

Još sporta:

Poketino rešio da se pojača iz redova gradskog rivala!

Bejl oborio sve moguće rekorde - Povredio se i 24. put od kako je došao u Real!

Muta konačno prijatno iznenađen!

Dva i po miliona je malo - Partizan odbio prvu ponudu za Tavambu!