Kalčo, 14. kolo

Kalčo, Benevento bez puno nade na gostovanju Atalanti

> 13:31

Poslednji meč 14. kola Kalča igra se večeras od 20:45 časova, Atalanta na svom terenu igra protiv Beneventa.

Utakmica protiv Beneventa je odlična prilika da Atalanta prekine niz od tri utakmice u šampionatu u kojima nije uspela da dođe do pobede. Gosti su poraženi u svih 13 prvenstvenih utakmica odigranih do sada pa je realno za očekivati da Atalanta sa nova tri boda ponovo dođe u gornji deo tabele. Trenutno je na 12.  mestu sa 16 bodova a sa nova tri iz današnje utakmice prestigli bi desetoplasirani Torini, imali bi isti broj bodova ali bi Atalanta imala nešto bolju golo razliku. Atalanta je u sedam utakmica na svom stadionu ostvarila četiri pobede, dva remija i jedan poraz uz gol razliku 14-6.

Kvota na pobedu Atalante je naravno jako niska, samo 1,23 ali ako se odlučite da je pojačate tu su igre iz COMBO segmenta. Benevento je do sada primio 33 a postigaao samo šest golova pa treba razmisliti o igri 1&NG čija je kvota na vrednosti 1,93.  Što se tiče samih golova igra 2- je na kvoti 2,56 a 3+ na vrednosti 1,47.

Analizirajte kompletnu planetwin365 ponudu i saznajte sve kvote na samo za ovaj susret već i za sve druge aktuelne sportske događaje širom sveta!

Još sporta:

Ajaks i Kinezi ruku pod ruku za 10.000.000 evra

Đorđević na Gruzijce bez standardnog člana petorke i crveno-belih

Sasuolo kao Milan, Buki dobio otkaz

Francuskoj 10. trofej u Dejvis kupu