Olimpik Lion Mančester siti

Siti u Lionu overava prvo mesto u grupi, evo nekih predloga za zaradu

> 14:18

Mančester siti je nastavio sa sjajnim rezultatima u subotu kada je „isprašio“ Vest Hem 4:0 u Londonu. To je bila osma uzastopna pobeda ekipe Pea Gvardiole, koja će večeras u gostima protiv Liona hteti da obezbedi prvo mesto Grupe E Lige šampiona, ali i da se osveti francuskom timu za šokantni poraz iz prvog kola.

Ipak, taj poraz nije previše oštetio „građane“ u ostalim mečevima, jer su trenutno prvi na tabeli sa devet bodova, tri više od Olimpika, šest više od Hofenhajma i sedam više od Šahtjora.

Lion nije bio toliko ubedljiv u svojim duelima sa Hofenhajmom i Šahtjorom i propustio je sjanu priliku da obezbedi prolaz još pre tri nedelje. Tada je igrao protiv Hofenhajma, vodio 2:0, ali su onda gosti dali gol, pa onda još jedan u nadoknadi vremena i osvojili veliki bod, koji ih je ostavio u trci za prolaz.

Treba reći i da domaćinu neće faliti samopouzdanja, jer nema poraz u poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima. Olimpik Lion se popeo na drugo mesto tabele Lige 1 posle vezanih pobeda nad Genganom i Sent Etjenom.

Planetwin365 kvote ne ostavljaju nikakvu dilemu ko je favorit: kec množi uplatu sa 7,50, dvojka sa 1,43, a X sa 4,60. Pošto su obe ekipe u sjajnoj napadačkoj formi, treba očekivati golove. Predlažemo igru 4+ za kvotu od 1,96, ili možda još bolje Combo 2&GG za kvotu od 2,40.