Hrvatska Španija

Hrvatska traži revanš, Španija ipak favorit

> 16:35

Kakav okršaj teškaša nas čeka večeras u Zagrebu! Svetski vicešampion Hrvatska imaće mnogo motiva da se revanšira Španiji za ponižavajući poraz od 6:0 u svojoj prvoj utakmici u Ligi nacija. „Furija“ je tada furiozno u Elćeu napunila mrežu „vatrenih“ i lansirala sebe na vrh tabele.

Španija je posle te pobede uzela još jedan vredan „skalp“, pošto je pobedila Englesku 2:1 u drugom kolu, ali je onda ispustila čelo pošto je u prošloj utakmici kod kuće izgubila 2:3 od „Albiona“. Hrvatska ima utakmicu manje, ali i dalje nema pobedu, pošto je posle poraza od Španije remizirala sa Engleskom.

Selektor Luis Enrike neće moći da računa na Paka Alkasera, Dijega Kostu i Markosa Alonsa večeras, ali Jago Aspas u poslednje vreme dobro igra i sigurno će biti velika pretnja po gol Hrvatske. Treba reći i da se Đordi Alba oporavio i da će biti u konkurenciji za sastav.

Hrvatska je poslednja u grupi jer ima bod iz dve utakmice, a još veći problem je što u njima nije dala gol, tako da sada navijači „vatrenih“ imaju još više razloga za žal posle povlačenja Marija Mandžukića.

Planetwin365 kvote su na strani gostiju, pošto dvojka donosi kvotu od 2,00, a kec od 3,95. Dvojka množi uplatu sa 3,25. Činjenica je da Hrvatska ima velikih problema od kraja Svetskog prvenstva i povlačenja nekih vedeta, ali opet ne možemo vam tek tako predložiti da igrate dvojku. Možda je sigurnija opcija igra 0-2 gola za kvotu od 1,70.