Espanjol Atletik Bilbao

Hoće li se Espanjol večeras vratiti pobedama i nastaviti san?

> 16:19

Espanjol večeras dočekuje Atletik Bilbao u poslednjoj utakmici 11. kola španske Primere. Domaćin je jedno od najprijatnijih iznenađenja prvenstva do sada, pošto je na pomalo neverovatnom petom mestu tabele posle 10 kola, tako da će posle dve pobede i remija sigurno sa mnogo samopouzdanja ući u duel protiv slavnog protivnika.

Espanjol je trebalo da pobedi i u prošlom kolu, ali je Valjadolid uspeo da izjednači u nadoknadi vremena. Seriju od pet mečeva bez poraza prekinuo je, međutim, Kadis, koji je pobedio 2:1 u prvoj utakmici Kupa kralja. Videćemo da li tim iz Barselone ima snage da se vrati za četiri dana.

Biblao sigurno ne može biti zadovoljan sezonom do sada, jer ima samo bod više od opasne zone. Baskijska ekipa ima samo jednu pobedu do sada i samo dva poraza, ali čak sedam remija. Tim je postigao 11 golova u prvih 10 kola, ali nije davao golove u poslednjih pola sata utakmice, tako da je najčešći rezultat do sada koji je imao - 1:1.

Planetwin365 kvote kažu ovako: 1,94 na Espanjol, 4,32 na Atletik Bilbao i 3,30 na remi. Kada se uzmu u obzir forma i rezultati, mislimo da je ovo sasvim lepa kvota za pobedu domaćina.