Totenhem Everton

Koliko golova će Kejn dati Evertonu?

> 14:37

Totenhem i Everton su dva velika imena engleskog fudbala, ali nijedan nije ispunio očekivanja svojih navijača ove sezone. "Karamele" su mnogo uložile u tim pre početka sezone, ali se ništa od toga nije isplatilo, jer je ekipa prvo bila jako blizu opasne zone, a onda je taj pad zaustavljen, ali je sve još jako daleko od Evrope.

Everton sada putuje u prestonicu Engleske posle tri vezana poraza u svim takmičenjima, dva u prvenstvu i jedan u kupu, ali teško da će tu crnu seriju prekinuti na Vembliju. Totenhem je bio u padu, ali je godinu završio sa tri vezane prvenstvene pobede. Prvi meč u 2018. doneo mu je, međutim, samo remi protiv Vest Hema.

Ekipa Maurisija Poketina je, međutim, jako blizu četvrtog Liverpula i zato danas ima imperativ pobede, da bi nastavio da vrši pritisak na "crvene", koji sutra igraju protiv lidera Mančester sitija. Naravno, velika prednost Totenhema je i fenomenalni Hari Kejn, najbolji strelac Evrope prošle godine, koji je do sada u prvenstvu dao 18 golova i očekuje se da taj saldo danas poveća.

Planetwin365 kvote nagoveštavaju dominaciju domaćina, pošto je kvota na Totenhem 1,26, a na Everton čak 12,80, dok eventualni remi množi uplatu sa 5,60. Očekuju se 3+ golovi, a kvota na tu igru je 1,68.

Osim pobede domaćina, predlažemo da u Specijalu sa strelcima odigrate da će Kejn dati dva gola ili više za sjajnu kvotu od 3,29.