Divac i Volton se dogovorili!

> 22:28

Doskorašnji trener Los Anđeles Lejkersa, Luk Volton, potpisaće višegodišnji ugovor sa Sakramento Kingsima, javlja dobro obavešteni novinar Sem Emik.

Naingolan otvoreno o svemu, o Monćiju, Ikardiju, burnom životu: "Da nije došao Monći, verovatni nikad ne bih napustio Romu"

Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, sastao se u subotu sa Voltonom i prema informacijama iz SAD, sastanak je prošao veoma dobro. Legendarni srpski košarkaš prvog dana posle kraja ligaškog dela sezone otpustio je trenera Dejva Jejgera i svog zamenika Brendona Vilijamsa.

Odmah se pojavila informacija da želi Voltona na čelu mlade ekipe, a kako je on sutradan dobio otkaz od Lejkersa, dve strane su i zvanično mogle da sednu i razgovaraju.

Volton je jedan od najtalentovanijih trenera lige, međutim teško mu je išlo sa superzvezdom kakav je Lebron Džejms i očekivano je došlo do razlaza na kraju sezone.

Nekadašnji NBA košarkaš bio je član stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa i desna ruka Stiva Kera, pre nego što je došao u Lejkerse, gde je radio dve godine.

Mnogi smatraju da će Volton biti idealan za klupu Kingsa, pošto je odličan u radi sa mladim igračima i stil igre mu je takav da se tačno uklapa u ono što Divac traži.

Inače, Vlade Divac i Luk Volton igrali su zajedno u Los Anđeles Lejkersima u poslednjoj profesionalnoj sezoni (2004/2005) srpskog košarkaša.

JOŠ SPORTA:

Kreće potera na mladog bisera: Feliks IN, Dibala OUT

Katalonci zatvorili vrata!

Branković u Evropskom atletskom odboru!

Kriza udara Olimpijakos? Tupan otišao zbog dugovanja!