Prvo ga trejduješ, pa onda osuješ paljbu na njega zbog izjave - Ivica Zubac na udaru američkih medija!

> 13:38

Nekadašnji košarkaš Mega Leksa Ivica Zubac našao se na udaru američke javnosti zbog pogrešno potumačene izjave.

Maskerano stao u Mesijevu odbranu: "Svi gledaju samo da kritikuju Mesija"

Hrvatski centar je tokom sezone prešao iz Lejkersa u Kliperse, a iako je očekivan drugačiji ishod, samo će “manje popularna“ franšiza iz Los Anđelesa nastupiti u plej-ofu.

“Svi kažu kako im nedostajem. Ja kažem da sam sada u boljem timu i da ne treba da žale za mnom. Uvek ću im govoriti da pogledaju našu utakmicu ukoliko žele da vide dobru košarku. Reći ću im i da smo mi u Stejpls centru, ukoliko ih zanima plej-of košarka“, preneli su mediji da je rekao Zubac.

Mladi košarkaš je potom pojasnio svoje reči objavom na Tviteru.

“Mediji uvek pokušavaju da istrgnu stvari iz konteksta. Nikada nisam rekao bilo šta loše o Lejkersima. Samo sam želeo da svi znaju da mi igramo dobru košarku i da ne postoji ništa loše u tome da dođete i gledate naše utakmice. Mir“, napisao je Zubac.

Jahu je naveo i šta je tačno Zubac rekao u izjavi koja je naišla na oštre reakcije.

“Gomila navijača me pita zašto su me Lejkersi trejdovali. Kažu da je uprava napravila grešku. Svi kažu da im nedostajem i slično. Ja im kažem da sam sada u boljem timu i da ne budu tužni. Pozivam ih da dođu na naše utakmice, ako žele da vide dobru košarku. Nisam dobio nijednu negativnu reakciju“, rekao je Zubac.

JOŠ SPORTA:

Pionir se širi: Dobija novi parket, kapacitet preko 8.000...

Širi spisak za Ligu nacija je tu!

Milovan Rajevac je karta za opstanak Slobodi iz Užica!

"Crna Gora je na stubu srama zbog tri ili četiri idiota"