Neš: "Dončić je neverovatan igrač. Veština. Mogućnosti. Veličina. Osećaj"

> 17:16

Legendarni Stiv Neš je konstatovao da je Luka Dončić fenomen i da je već sada, sa toliko malo godina, upisao svoje ime u istoriju igre pod obručima.

Vejd i Garnet će vam reći zašto treba igrati za reprezentaciju!

Slovenački reprezentativac, kako konstatuju američki mediji, bio je ocenjen kao “ultraredak talenat“, pre nego što je stigao u NBA ligu i Dalas Meverikse.

“Od tada se dešavaju razna poređenja, sa različitim tipovima igrača, pre svega zbog Dončićeve mogućnosti da deluje van svih tradicionalnih pozicija na parketu. Kada se govori o plejmejkerskim sposobnostima, često je upoređivan sa Nešom“, piše Jurohups.

Upitan da prokomentariše igre bivšeg košarkaša Real Madrida, Neš je konstatovao da je Dončić “neverovatan, jedinstven i već deo istorije, iako ima svega 20 godina“.

“Čoveče... On je fenomenalan. Jednostavno neverovatan igrač. Veština. Mogućnosti. Veličina. Osećaj. On može da uradi toliko stvari na terenu i ima kombinaciju veština koje su toliko velike i raznolike. Način na koji on kreira igru? To se ne viđa, naročito u njegovim godinama“, rekao je Neš.

Gotovo je sigurno da će Dončić dobiti titulu rukija godine u NBA ligi.

JOŠ SPORTA:

Tumbaković nije čuo rasističke uvrede: "Sada prvi put čujem za to"

Marin zamena za De Jonga!

Idealni tim odbojkaške Serije A: Srbi i ostatak sveta!

San Siro odlazi u legendu, Milan i Inter dobijaju zdanje od 600.000.000 evra!