Njujork poslao Porzingisa u Dalas zbog Durenta!

> 18:51

Vremenom postaje sve jasnije zašto su Njujork Niksi rešili da svog najboljeg igrača Kristapsa Porzingisa pošalju u Dalas Maverikse.

Zatresao mrežu i nokautirao golmana VIDEO

Niksi su, neposredno pred istek roka za trejd u NBA ligi ovog februara, trejdovali Porzingisa u Dalas za Denisa Smita Juniora, pored ostalih delova tog dogovora.

Javnost je posle te transakcije stala na stranu Dalasa i kritikovala Nikse za loše odrađen posao, s obzirom da je Porzingis nezamislivo bolji igrač sa jasnijom putanjom rasta od Smita, ali izgleda da su njujorškoj franšizi ruke bile vezane.

Novinar ESPN Zek Lo otkrio je stanje u Niksima, tačnije između Porzingisa i čelnika tog tima.

"Mislim da nije baš bio srećan zbog toga što bi mogao da igra sa Durentom. Ne znam koliko su Niksi to znali, ali sam siguran da mu to nije bio plan A. On je hteo da bude lice franšize", otkrio je Lo.

Njujorški novinar Ijan Begli kaže da je Porzingis želeo da igra sa jednom drugom zvezdom koja se pominje kao pojačanje Niksa ovog leta.

"Meni se činilo kao da je on bio spreman da primi Kajrija (u ekipu) i da je uzbuđen zbog potencijalnog igranja sa njim", kazao je Begli.

JOŠ SPORTA:

Đorđević: Čeka nas najbitnija utakmica i znamo u kakvoj smo situaciji!

Hvala ti Nikola!

Plati pa igraj za Brazilce - Rambo rekao NE!

Umalo invalid, a danas prvak sveta!