A ko će drugi? Vestbruk oborio rekord Vilta Čemberlena!

> 11:03

U noći između ponedeljka i utorka odigrano je devet utakmica NBA lige, a to je najbolje iskoristio Rasel Vestbruk, koji je srušio još jedan rekord.

Došla do prvog mesta i odmah promena - Osaka raskrstila sa Sašom Bajinom!

kipa Oklahoma Siti Tandera savladala je Portland Trejl Blejzerse u svojoj "Česapik Areni" rezultatom 120:111, a u tom trijumfu istakli su se Pol Džordž i Rasel Vestbruk. 

Popularni PG13 nastavlja sa MVP kampanjom i ubacio je 47 poena, uhvatio 12 skokova i 10 puta je asistirao. Džordž igra najbolju sezonu u karijeri, ali je svakako sinoć bio u senci timskog kolege Rasela Vestbruka. Naime, on je ostvario deseti uzastopni tripl dabl i tako srušio rekord Vilta Čemberlejna star preko 50 godina. 

"Samo igram igru onako kako bi trebalo. To je ono što radim. Svako veče izađem i dam svoj maksimum, pa šta bude bude. Blagosloven sam što mogu da igram košarku i ne uzimam to zdravo za gotovo." rekao je popularni Brodi. 

Ovo je bio Vestbrukov 23 tripl dabl u sezoni, a Pol Džordž se nakon meča našalio sa Vestbrukom rekavši : "Mislio sam da je taj rekord do sada već oborio." 

Na drugoj strani, Džejk Lejman i Demian Lilard imali su sjajno veče. Lejman je ubacio 17, a Lilard 31 poen. Ono što je takođe interesantno, jeste da je čuveni muzičar MC Hammer takođe bio prisutan u Čizpikenerdži Areni.

JOŠ SPORTA:

"A ovi što palicom idu na goloruke, što ne skočiše i u more kad su takvi šmekeri?"

Vasić: "Konobar nas čudno gledao"; Maksimović: "Zamolio sam ljude da zovu taksi, to niko nije učinio"

Jaramaz u Partizanu, čeka se ozvaničenje?

Lazme našao novi klub!