Divac sprema poslasticu do Ol-stara: Gasol prva meta?

> 21:44

Tim iz Kalifornije je zainteresovan za centra Memfisa i španskog reprezentativca Marka Gasola. 

Stara ljubav zaborava nema - Mihajlović u Bolonji posle 10 godina!

Kako su američki mediji ranije preneli Memfis je spreman da trejduje i Gasola i Majka Konlija, a izgleda da je Sakramento najzboljniji kandidat za potpis španskog centra.

Kako piše renomirani TheRinger, Vlade Divac, generalni menadžer Kingsa, već je u kontaktu sa čelnicima Memfisa oko prelaska 33-godišnjeg centra u Sakramento. Pored njih za usluge Gasola zainteresovani su i Detroit Pistonsi. 

Kako se navodi, Memfis ima jedan uslov koji im je ključan, a to je da ekipa u koju pošalju Gasola prihvati i ugovor Čendlera Parsonsa, koji je u prethodne tri sezone odigrao nepunu jednu, a u ovoj i narednoj sezoni inkasiraće po 25 miliona dolara. 

Parsonsa su zadesile brojne povrede u karijeri, ali je trenutno oporavljen i spreman da se vrati takmičarskom ritmu, samo ne u Memfisu. Ipak, ne postoji puno timova, ako ijedan, koji žele njegov ugovor. 

Kingsi bi trejdovom za Gasola verovatno raskrstili sa Vilijem Koli-Stajnom, ili putem trejda ili tokom leta kada on može da postane slobodan agent. 

Što se španskog centra tiče, on ove sezone ima prosek od 15,4 poena, 8,7 skokova i 4,7 asistencija za 33 minuta po utakmici. Dodatan "plus" za Kingse je taj što je njihov trener Dejv Jejger u Memfisu proveo sedam godina radeći sa Gasolom.

JOŠ SPORTA:

Dejvis traži trejd?

Alonso objedinio Dajtonu, Le Man i Monako!

Perišić ima samo jednu želju: ARSENAL!

Partizan izgubio od Slovana na pripremama!