"Ma daj...vi se šalite da Dončić ima više glasova od Karija, Hardena i Durenta?"

> 20:23

Legendarni NBA košarkaš Trejsi Mekgrejdi smatra da je veliko nepoštovanje to što Luka Dončić ima više glasova od Stefa Karija, Kevina Durenta i Džejmsa Hardena.

Pre dve godine bi se samo radovao susretu sa Novakom, sada veruje da može da pruži jak otpor!

U četvrtak je izašao treći presek glasanja za startere na Ol-star meču u Šarlotu i rezultati su zapanjujući.

Povodom toga su novinari ESPN Rejčel Nikols i Mark Stajn, zajedno sa Trejsijem Mekgrejdijem, pričali o predstojećem spektaklu koji se održava u Severnoj Karolini od 15. do 17. febrauara.

Kada je na red došao Zapad Mekgrejdi je bio prilično nezadovoljan što košarkaš Dalasa i "ruki" Luka Dončić ima više glasova od NBA zvezda. 

"To je veliko nepoštovanje na svim nivoima glasanja. Ne samo da ne poštuju igrača koji je promenio ovu košarkašku eru Stefa Karija, nego su tu i Kevin Durent, Džejms Harden... Ma daj, da li se šalite?", upitao je Mekgrejdi. 

Legendarni NBA igrač potom je dodao: "Ne kažem da Dončić ne bi trebalo da bude Ol-star, ali da bude ispred ovih momaka. To je ludo". 

Podsećamo, navijači na kraju čine 50 odsto, dok 25 ide igračima i predstavnicima medija. NBA glasanje traje do 21. januara, a kapiteni će igrače birati sedmog januara i prvi put će biti na televiziji. 

Raspravu oko Luke Dončića pogledajte od 2:30 pa do kraja.

JOŠ SPORTA:

Budućnost spremna za šampiona Evrope!

Bobi teren zameio holivudskim platnom (VIDEO)

Zubac raspametio Lebrona: "Zuuuuuuuuuuu!!!!!!!"

Sanja Malagurski ponovo u crveno-belom dresu!