Veliko srce "srpskog" Sakramenta!

> 15:01

Isaiji Pantiću 2016. godine ustanovljeno je da ima tumor na mozgu, očekivano je da doživi još 12 meseci, a on se i dan danas hrabro bori sa svojom bolešću.

Ranijeri dovodi Mitroviću podršku

Isaija, sin voditelja Partizanove televizije, otišao je u Sakramento kako bi upoznao svoje košarkaške legende i sa njima odigrao basket.

Putem humanitarne akcije prošle godine prikupljena su sredstva za Isaijino lečenje u SAD, a sada je stigao u Sakramento kako bi se družio sa Divcem, Bogdanovićem i ostalim članovima Kingsa.

Divac i Željko Pantić, navode američki mediji, se poznaju još od ranije, kada je Vlade nastupao za košarkašku sekciju Partizana, a čim je čuo da je Željkovom sinu pomoć on, Bogdan i Kingsi su prošle godine za samo 24 sata skupili 128.000 dolara kako bi pomogli ovom 13-godišnjem dečaku. 

"Ovo je bilo veoma uzbudljivo za mene. Nikada ranije nisam upoznao igrače iz NBA lige. Brinuli su se o meni i želim da im se zahvalim. Verujem u ovaj tim, nisu baš kao Golden Stejt, barem ne još, ali imaju potencijal da naprave čudo", rekao je mali Isaija. 

Još od igračkih dana Divca i Peđe Stojakovića Kingsi imaju specijalno mesto u srpskoj javnosti, a kako kaže najnoviji Srbin u Kingsima Nemanja Bjelica: "Kingsi su deo srpske istorije". 

Isaija je uživao igrajući košarku sa Kingsima, koje je kasnije i gledao na jednoj NBA utakmici, a Divac ga je ispratio sa rečima "Isaija je borac. Morao je da se bori protiv svega, ali je preživeo".

JOŠ SPORTA:

E šta je prelazni rok - Pepe se uputio ka Portugalu pa završio u Francuskoj!

Demonstracija sile Nikole Jokića nad Šarlotom

Milutinov MVP kola!

Prijović leti za Saudijsku Arabiju!