U Njujorku hvale Jokića: Taj veliki momak je pravi čarobnjak!

> 16:34

Dejvid Fizdejl, trener Njujorka je izjavio da planira da iskopira koncept Denvera, kako bi uspeo da obnovi tim.

Zaboravljena Zvonareva bolja od Jorovićeve

Njujorku ne ide ove sezone, ali to nije nikakvo iznenađenje. Tim je podmlađen, otuda i ne čudi tako mršav skor od svega devet pobeda u 37 utakmica.

Fizdejl kaže da se treba ugledati na druge ekipe, posebno Denver koji igra blistavo od starta sezone. Fizdejl je posebno pohvalio srpskog košarkaša Nikolu Jokića.

"Denver je zaista dobar. Oni su na sličnoj putanji kao mi. Od toga gde su počeli, pa do toga gde su sada i kako su izgradili tim. Igraju sjajnu košarku. Taj veliki momak Jokić je pravi čarobnjak! Njemu ide sve tako dobro. Mislim da Denver ima odlične igrače na svim pozicijama. Imaju brzinu, odlične asistencije, dobar protok lopte. Majk Maloun je uradio veliki posao jačajući odbranu iz godine u godinu", smatra Fizdejl.

On je mišljenja da se pojedine loše sezone moraju istpeti kako bi ekipa sazrela i dostigla željeni nivo.

"Daje mi nadu kad vidim timove kao što su Denver, ili Filadelfija. Svi su prošli put od nule, zidali su ciglu po ciglu i vidite kakvi su sada. Setite se gde je Minesota bila kada je Janis Adetokumbo bio mlađi. Udarao ih je ko je stigao, ali pogledajte gde su sada", zaključio je trener Njujorka.

JOŠ SPORTA:

"Dvi iz Tandila" ponovo nema sreće

Kokeza: Krstajić ostaje na klupi!

Kobajaši nastavlja dominaciju!

Teniski klasik - Rodžer bolji!