Širi se kampanja - JOKIĆ za MVP-ija!

> 12:54

Denver Nagetsi polako pojačavaju kampanju u svrhu promocije Nikole Jokića kao kandidata za priznanje za najkoristnijeg igrača sezone u NBA ligi.

Ivana Jorović iznenadila 19. igračicu sveta!

Jokić nije među Top 5 strelaca, nije ni među Top 5 skakača, ni među Top 5 asistenata, ni među Top 5 blokera, ali je sa prosekom od 18 poena, 9,8 skokova i 7,4 asistencija jedan od najkompletnijih igrača lige i lider vodećeg tima Zapadne konferencije.

Nekoliko dana unazad vodi se debata o tome da li je Jokić zaslužio da se nađu u MVP konkurenciji pored Džejmsa Hardena koji beležio 33 poena po meču, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Lebrona Džejmsa i drugih. 

Neke legende NBA poput Čarlsa Barklija smatraju da Jokić ne samo da je kandidat za MVP, već i favorit upravo zbog toga što je lider najboljeg tima Zapada. 

Redži Miler se s tim ne slaže, ali izjava trenera Nagetsa Majka Melouna možda i najbolje govori da jedan od najboljih trojkaša svih vremena greši:

"Kad je potrebno da postiže koševe, on ubaci 302, kad je potrebno da skače on to uradi, kad je potrebno da razigra saigrače on to uradi".

JOŠ SPORTA:

Nedović za Eurohoops o osveti Amerikancima: "Malo je falilo na OI, videćemo narednog leta..."

Kobajaši nastavlja dominaciju i na četiri skakaonice!

Dončić iznenadio Rasela!

Lejkersi se osvetili Kingsima, Bogdan ponovo dobar