Lejkersi žele da vrate Arizu

> 11:09

Los Anđeles Lejkersi zainteresovani su da angažuju NBA veterana i člana Finiks Sansa Trevora Arizu.

Velika investicija propada - Morata napušta London?

Ariza trenutno nastupa za Sanse, ekipu koju vodi srpski trener Igor Kokoškov, ali ne igra ni približno dobro koliko je igrao prošle sezone u Hjustonu.

Ipak, Lejkersima je potreban dobar šuter sa iskustvom, a Luk Volton i njegov stručni štab veruju da je Ariza pravi čovek za taj posao.

Kako prenose američki mediji, Lejkersi i Finiks bi u trejd želeli da uključe i treću ekipu, a "jezerdžije" su voljne da se odreknu Kentavijusa Kaldvel-Poupa, kojem ugovor ističe na kraju ove sezone. 

Kako se spekuliše, taj treći tim bi mogla da bude Filadelfija, koja ima velikih problema sa Markelom Fulcom, mladim plejmejkerom koji ima problem sa povredom otkako je došao u ligu NBA draftom 2017. godine. 

U tom slučaju tim Igora Kokoškova bi dobio preko potrebno pojačanje na poziciji "jedan", ali bi i rizikovali s obzirom da je Fulc na pragu da postane jedan od najgorih prvih pikova u istoriji lige, ako se nešto ne promeni kod njega u igri, a pre svega psihički. 

Dakle, Fulc bi otišao u Finiks, Ariza u Lejkerse, a Kaldvel-Poup u Filadelfiju, koja bi dobila i neke pikove, verovatno po jedan od obe ekipe. 

Za sada je sve u domenu spekulacije, barem što se tiče celokupnog trejda, dok je jedino sigurno da su Lejkersi baš "zagrizli" za Arizu.

JOŠ SPORTA:

Rusija prejaka na startu druge faze!

Mesi, Jokan, Grizman, Čolo, Ikardi...Meč veka, imena vredna spektakla!

RIVER PLEJT ZA ISTORIJU - FUDBALSKI BOGOVI SU SE OSMEHNULI ZA ČETVRTI TROFEJ!

Venger ne želi da spašava, Jokan u igri